Saturday, July 21, 2012

Selamat berpuasa

 SELAMAT MENJALANI IBADAH PUASA KEPADA SEMUA UMAT ISLAM. 

Monday, July 16, 2012

Boss Pencen

 Hari makan-makan sempena boss production yang dah nak retire bebaru ni.Ini adalah salah satu gift buat boss sempena persaraannya.
Nak buat benda alah ni pun last minute bagitahu....so ini ajerlah hasilnya dimana sebelum 30 minit berlangsungnya acara.
 keesokkannya buat baru yang lebih elok untuk digantikan dengan yang kosong tu.

Kemalangan

Kemalangan di Lebuhraya PLUS berhampiran Hentian Serdang menghala ke Kuala Lumpur.
Kejadian ini ada pada hari jumaat iaitu dalam jam 2:30pm.

Waktu lalu di situ mangsa  ada lagi di bawah payung tersebut.Rasanya mangsa terbabas ni
kalau tengok dari kesan geseran dekat divider lorong paling laju.Mungkin mangsa mengantuk.

BERHATI-HATI DI JALANRAYA

Thursday, July 12, 2012

Aku kau dan Dia 2012

 
 
DOWNLOAD


Taman Botani

Menghadiri majlis perkahwinan di Taman Botani Putrajaya.Ini pertama kali sampai walaupun selalu lalu sahaja.View di situ memang menarik sekali dengan hiasan dan gubahan lanskapnya.
 laluan pejalan kaki nak pergi tapak jamuan perkahwinan


menikmati jamuan 
Photo tak banyak ambil......yer

Monday, July 9, 2012

TT BBQ

TT BBQ EOCM crew 3G telah berlangsung dengan jayanya di Sg.Lopo pangsun Hulu Langat pada 8 July 2012.Sebanyak 32 pesawat  berjaya mendarat dengan 2 konvoi ke sana.TT BBQ adalah julung kali diadakan telah mendapat sambutan di luar dugaan dari semua ahli 3G.

Semua menu makanan yang disajikan,alhamdulillah semuanya mencukupi dan tiada pembaziran.Menu utama adalah ayam bakar dan lain-lain.
sebahagian pesawat yang berjaya lending di sg.lopo









Tuesday, July 3, 2012

Sepupu belah wife kahwin di Sg.Buloh

Layan jerlah gambar ni....
Lokasi di Sg.Buloh....
Selamat Pengantin Baru










Sunday, July 1, 2012

TT refund SUT3

TT EOCM ( 3G ) telah diadakan di PrimaSaujana  Kajang bebaru ini.Kehadiran cukup meriah dengan kedatangan jajahan VIP juga.

Agenda utama adalah refund duit SUT3 dan salam suai kenal dengan ahli baru dan tak lupa update berkenaan TT BBQ.






Rojak buah stor


Inilah buah stor yang akan dibuat rojak.Jikalau makan macam tu, pun sedap.Buah stor ni agak susah nak dapat masa kini.Ini kebetulan ke pasar tani ternampak makcik menjualnya.Itu yang mari idea nak buat rojak. 

Inilah hasilnya.Nak sedap lagi boleh  makan bersama keropok keping.