Thursday, October 29, 2009

Photo Raya di opis

Lama tak posting ni....
Meh layan photo raya di office
yang dah berkurung

Wednesday, October 7, 2009

Download -(youtube)

Biasanya kita download movie atau lagu dari youtube menggunakana youtube downloader dalam bentuk FLV,
so sekarang jika guna http://vixy.net/ terus ke dalam avi.

Dan
link ini juga: http://javimoya.com/blog/youtube_en.php

selamat mencuba

Friday, October 2, 2009

Kemalangan

Pada jam 8 malam ,2/10/09 berlaku satu kemalangan ngeri antara motosikal dengan lori treller di Highway Plus sebelum tol sg.besi.
Jemnya tak ingat mengalahkan sekaya..tu dia sampai susur di Kajang...maybe panjang lagi ke Bangi....
Waktu lalu tu nak cilok dengan moto pun susah....semua kereta dah belasah jalan moto.
Kejadiannya lepas shell minyak sikit menghala ke KL.Waktu sampai disitu polis baru sahaja menutup mayat tersebut.Darah memang banyak di atas jalan raya.Mungkin jugak mangsa digilis lori tersebut.Memang ngeri menengoknya sebab lalu sebelah.

So berhati-hati di jalan raya.

Raya 2009

Assalamualaikum
salam syawal buat semua bloggers.
Dah lama rupanya tak update blog semenjak cuti raya aidilfitri.
So apa kata kita layan gambar-gambar sekitar hari raya.


Gambar satu keluarga kecuali gambar abang sekeluarga di Muar tiada.Mereka
balik ke kampung pada hari raya ke-3.Dalam gambar tersebut adalah 6 dari 7 beradik aku.
Sekarang Mak dah mempunyai 11 cucu dan 2 orang lagi bakal dilahirkan.


Gambar aku sekeluarga setelah selesai solat Hari Raya Aidilfitri dan anak-anak
yang dapat duit raya.


Gambar dihadapan pintu masuk rumah sebelum konvoi ke rumah pak saudara.


Gambar di rumah Pak saudara dimana tempat berkumpul satu keluarga belah
Mak....perhhhh penuh satu rumah tu.....nasib baik muat.....


kampung Felda Belara dimana tempat asal tok ki....Gambar bersama adik
tok ki di hari raya