Saturday, March 24, 2012

Bercuti di Langkawi

Becuti ke Langkawi setelah selesai hantaran bertunang anak saudara di Jitra Kedah.Konvoi dari Kuala Lumpur hanya 2 biji dan dari Terengganu 3 biji.
Beratur berurusan membeli tiket feri dari Kuala Perlis.
Siap sedia menaiki feri.Waktu nak ke Langkawi dapat tempat duduk bahagian bawah.So tak bestlah sebab tak dapat nak tengok keadaan di luar.Terpaksa kena naik ke atas kalau nak tengok air.Time balik duduk atas sekali.....barulah lega...
siap sedia nak ronda-ronda menaiki bot ke gua kelawar,kolam ikan,tempat helang dan kawasan sekitarnya.Harga untuk satu boat RM150.Memang cukup puas hati untuk masa 1 jam.

boat dan mula meluncur dengan lajunya.........

batu menyeruoai penyu.....

Wednesday, March 21, 2012

TT Bowling 3G

TT bowling 3G telah berlangsung di The Mines pada 18 March 2012.Ini adalah acara panas badan sebelum ke acara Amal pada 8 April di Selayang Mall anjuran jajahan Rawang bagi mengisi Tabung sumbangan untuk Cip Labis.
Dan juga akan diadakan acara bowling antara jajahan di mana geng VIP akan jadi tuan rumah.
Tarikh masih belum ditetapkan lagi.


Tuesday, March 6, 2012

Times Squere

Sempena Hari Berjaya dapat masuk FREE dan boleh bermain percuma.Kalau betul-betul punya memang mahal tiketnya.
Naik kereta,berpusing satu pusingan sahaja,waktu ni anak-anak duduk gaduh berebut nak jadi driver....layan jerlah....
Naik kapal,budak-budak duduk menjerit konon-konon takutlah tu....padahal biasa jer....bikin panas betul....
kereta dah buat satu pusingan dan siap sedia nak berhenti.....pin....pin...pon..pon...
yang ni adoi.....punyalah panjang Q .tapi anak-anak puas hati naiknya....
seronok nampak aiman,sampai tertinggal abangnya....
yang ni sempoi jer...pusing2 sambil kuda naik turun.....
layan badut jap......maklumlah nak dapat belon FREE
Bas terbang pun ada...jangan tak percaya....

TT serang










Konvoi EON 4S

Tajuk : Konvoi EON 4S Lembah Klang
Tujuan : Konvoi 200 buah pesawat ke majlis perasmian pembukaan EON 4S
di Jalan Chan Show Lin bersama Menteri Pengangkutan
Tarikh : 03 Mac 2012 ( Sabtu )
Tempat : EON HQ Glenmarie, No 2, Persiaran Kerjaya
Berkumpul Taman Perindustrian Glenmarie, Seksyen U1
Shah Alam, Selangor
Masa : 08.30 pagi
Masuk : Percuma
Pakaian : T-shirt rasmi hijau/hitam EOCM
Pesawat : EOCM 100 buah + PROSBOC 100 buah