Friday, May 6, 2011

hampe...hampeh

Malangnya setelah dibukanya absober kereta aku.....utk diganti dengan part baru rupa-rupanya tersalah part......bukannya yang ada abs....so sia-sia sahaja aku 1/2 day hari ni.Dahlah tak boleh buat hari sabtu untuk ganti part....hanya servis biasa jer hari tersebut.
Nak marah pun tak dapat apa-apa jugak....nanti nak kena servis dekat dia jugak....buat bodo jerlah....dia sekadar minta maaf jer dekat aku....
Mula-mula dia suruh datang balik hari Isnin....tapi aku kata nak kena cuti lagi.....malaslah....aku paksa jugak dia buat hari sabtu depan......so aku tak payah applu cuti..buat rugi jer.....
Kita tunggulah minggu depan apa cerita plak......

4 comments:

khairul said...

alamak naseb2

madeeaziz said...

apa problem kete baru

irbas said...

khairul:layan jer
madee:bawak slow dlm 20km ada bunyi kuk kuk kuk kat depan kalau off radio dan Xkon.Suspek absober....hampeh dia silap order yg bukan abs punya....terpaksa sabtu depanlah laya....malas nk apply cuti dah....

jari_jr said...

tadak hal under waranti lagi tu...