Saturday, September 29, 2012

Kunci Oh Kunci

Nak dijadikan cerita hari ini terlupa ambil kunci rumah di dalam kereta,Sebenarnya kereta telah di pinjam oleh kakak untuk ke Port Dickson.Kereta bertukar sebelum solat jumaat lagi.

Waktu balik kerja  dah nak sampai rumah barulah perasan kunci tak ambil dalam kereta...


aduh......macam mana nak masuk rumah ni.....dahlah ada temujanji dengan member di Ampang malam tersebut.
Kunci spare ada,tapi dalam rumah.........Yang aku buat pinjam tukul dan screw driver dengan jiran.
Cara buatnya tak boleh diceritakan.....tapi alhamdulillah dalam masa 5 minit dapat masuk kembali.


No comments: