Monday, July 1, 2013

Cendol Rojak Fasa 4 Bandar Baru bangi

 Lokasi tempat rojak dan cendol adalah di Bandar Baru Bangi fasa 4 tambahan.Jika anda dari Jalan reko menghala ke PKNS,sebelum traffic light sebelah kiri di bawah pokok.Anda akan lihat ramai orang yang berbaris menunggu giliran masing-masing.
Pengunjung tengah menikmati makanan yang dipesan dan kadang-kadang memang terpaksa Q tempat duduk pun ada....gara-gara penuh.
Menikmati ABC dan cendol
Layan rojak mee dan rojak biasa jer,,
Kalau nak diikutkan dengan ramainya orang yang berkunjung disitu disebabkan apa,itu pun tak pasti.Nak kata terlampau sedap sangat tak jugak biasa-biasa sahaja...maybe lokasi jualannya kot.....

Untuk pengetahuan semua ada satu lagi lokasi cendol yang best iaitu cendol sawit yang terletak di Bandar Tasik kesuma.Kedai ini pun boleh tahan jugak ramainya macam di fasa 4 tambahan ni.

No comments: