Friday, December 3, 2010

Aku baby sitter

Hari ni aku menjadi baby sitter....pengasuh anak ambik cuti 1 hari balik kampung....Nasib baiklah jaga dua orang sahaja.....seorang lagi dah ikut ibunya kerja.....so takderlah dia nak bergaduh....dan takderlah suara aku nak berbunyi.....

Ontheway balik hantar ibunya pergi kerja, anakda pulak cakap nak kencing...waktu tu dekat traffic light lagi dan stesen minyak tak jauh dari situ....sesampai jer kat stesen minyak dan nak pakai selipar....dang2 tang tu cicir kat situ jugak......nasib baiklah kat karpet kereta sahaja.....
aku plak kena marah......ayahlah ni...lambat sangat........tak jadilah pergi toilet....ambil air dalam botol...basuh kat situ sahaja.....

Acara mencuci kesemuanya kat rumah jer ler.....Nasib baik ada febrez

No comments: