Sunday, November 30, 2008

Voucher FREE

Pada hari ini aku sekeluarga menemani adik ke Bangunan Leisure Mall (dulu terkenal dengan Bali)untuk mengambil Voucher FREE holiday.

Sebelum ini aku pun pernah menerima panggilan telefon dari agen-agen yang berkaitan dengan Free baucer holiday.Semua itu aku tak pernah pergi.....
Dengar dari member-member memang betul dia akan bagi free tapi kita kena meluangkan masa untuk mendengar penerangan darinya mengenai syarikat beliau.

Pada jam 16:50pm bersamaan 29 Nov 08 aku tiba di depan Leisure Holiday.Ketibaan ku disambut oleh kakitangan beliau dimana adik aku kena isi satu borang.......aku pun letaklah nama aku sekali pada borang tersebut.
Lepas pada tu aku sekeluarga dibawa ke ruang pameran tentang resort dan diberi penerangan setiap lokasi resort yang ada disitu.....dalam negara dan oversea.
Selesai sahaja tour.... aku dijamukan makanan dahulu sebelum penerangan selanjutnya.

Acara penerangan bermula dari A sampai Z.......tapi dalam kepala aku dah set...aku just nak baucer FREE itu sahaja.......
Selesai sahaja penerangan anda dikehendaki menjadi member club barulah boleh pergi kesemua resort yang disediakan .....memandangan kepala dah set dan bayarannya boleh tahan jugak...aku pun bagitahu tak berminat.....
Lepas pada tu barulah aku dapat voucher FREE 2 plak tu....hehheheh...
ini disebabkan aku dan adik aku isi sekali borang tu.......
Baucernya 2Day 1Night.......dimana-mana:
a. Perdana Beach Resort,Langkawi
b. Greenhill Resort,Cameron Highland
c. Paradise Malacca Village,Malacca
d. Leisure Cove,Penang
e. Amber Court,Genting Highlands
f. Kemang Indah,Port Dickson

Valid 6 Months from date of issue.....

tengah fikir mana ni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!m

3 comments:

amin said...

tapi bro, bende tu kene booking awal...silap silap weekend pun penuh,,, weeekdays kene amik cuti le... die orang ,memang bg free... tapi kite kene set cuti awal le...

SATRIA 165 said...

pi langkawi la bro, hang xmau pi bagi kat aku la hahahha

irbas said...

Bro Amin....memang kena booking awal....at list 2 minggu dah kena booking.....
Bro Satria......aku memang pun nak ke Langkawi next year.....hehheheh