Wednesday, December 24, 2008

Nasi Goreng Ayam Melaka.


set nasi goreng ayam
Nasi goreng ayam Melaka.
Ini adalah salah satu gerai makanan di bawah pasar kawasan Jaya di Seksyen 14 Petaling Jaya.Kedai ini menu utamannya adalah Nasi Goreng Ayam yang berharga RM3.70 sepinggan.Harganya memang murah berbanding dengan kedai lain di situ yang berhara RM4.50. Waktu makan tadi memang ramai orang berkunjung digerainya.

Di kawasan itu banyak nama kedai yang berasaskan negeri……iaitu Nasi Ayam Ipoh,Nasi Ayam Singapore dan kedai yang aku makan ni Nasi Ayam Melaka.Ada lagi….lupa…..hihiihihi

Yang boleh sampai kesitu adalah rakan sekerja yang membawa,dimana best masakan katanya…..Memang best pun!!!!!!!


Dah selesai makan...licin di belasahnya
Masalah nak kesitu adalah parking kereta,dimana penuh……sampai parking double……jika nasib malang kena saman oleh MPPJ.

Waktu pergi tu…..adalah 4 ke 5 orang MPPJ duduk menyaman kenderaan.Yang aku tak puasa hati tu kereta yang parking di kawasan taman perumahan pun dia sapu….apa punya MPPJ ni………Ataupun dia orang nak habiskan buku bil saman sebab dah hujung-hujung tahun ni.
Tapi yang bestnya jumpa saudara kita plak kat situ…..yang baru jer resign……

Saudara kita Anas

Tunggu jerlah gambarnya…..

4 comments:

SATRIA 165 said...

x ajak aku pun

irbas said...

itulah pasal.....Reza yang ajak aku....aku ingatkan hang ikut sekali tadi masa dekat bawah....last2 dengan bojeng.

madeeaziz said...

uish..best nampak..boleh pi try nih

irbas said...

boleh jer Diee.....
bila mahu pergi...............