Friday, December 12, 2008

PC Fair 08 (12-14 Dec)


Projek ke PC Fair lepas solat jumaat hari ini.Solat jumaat di belakang istana……Waktu perjalanan ke KLCC mak ai….jalan jem tak ingat…….Waktu persimpangan empat nak masuk parking bawah KLCC dah tak gerak…..rupa-rupanya parking di situ sudah penuh.
Kita orang dah ke arah kanan dari traffic light untuk parking di hadapan Taman KLCC……Area situ pun tak gerak jugak…..penuh dengan kenderaan…….
Jam di tangan hampir menunjukkan 3:00pm……..kita orang dah tukar rancangan berpatah balik ke opis…..kalau tak mahu balik pukul berapa ni……dahlah nak parking pun susah……nak berjalan ke KLCC dari parking tu mengambil masa……nak tengok dan membeli mahu ambil masa satu jam lebih jugak tu…..itu pasal batal saja niat ke sana.

Projek gagal.............

No comments: